Üniversitemizde Kadınlar Biçki-Dikiş ve Nakış Kursuyla Yeteneklerini Keşfediyor

Üniversitemizde kadınlar, biçki-dikiş ve nakış kursuyla hem sosyalleşme hem de el becerilerini geliştirme imkânı buluyor.

Iğdır Üniversitesinde Halk Eğitim Merkezince açılan biçki-dikiş ve nakış kursuna kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ücretsiz verilen kurs ile kadınlar bir yandan sosyalleşebilecekleri yeni bir mecraya sahip olurken diğer yandan da yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı buluyor.

Usta öğretici Semra Keskin, 1 ay önce açılan kursun ağustos ayının ortalarına kadar devam edeceğini söyledi.

Kursta kadınlara giyim ve el sanatları eğitimi verildiğini belirten Keskin, “Etaminler işliyor, sırıma veriyoruz. Ayrıca kursiyerlerimize çizim öğretiyoruz. Şu anda 23 kursiyerimiz bulunuyor. 5 aylık kursumuz, ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek.” dedi.

• Yayımlama Tarihi: 01 Nisan, 2022