Üniversitemizde “Engelsiz Yaşama Adım Adım” Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda “”Engelsiz Yaşama Adım Adım” programı düzenlendi.

Üniversitemiz, ANLAŞMER ve Aile ve Sosyal Hizmetler Iğdır İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan konferansa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Senayi Dönmez, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Daha sonra Üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Recep Gülşen “Engelli Bireyleri Korumaya Yönelik Haklar”, Dr. Öğr. Üyesi Sait Yıldırım ”Toplumsal Yaşamda Engelli Bireylerin Konumlayışı” ve Psk. Mehmet Alkan ise “Engelli Bireylere Sunulan Sosyal Hizmetler” konuları hakkında bilgi verdi. Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Iğdır İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezinden gelen Engelsiz Melekler, Öğretmenleri Serhat Akkuş ve Volkan Küçük koordinasyonu ile Mehter Marşı gösterisi ve darbuka gösterisi gerçekleştirdi. Son olarak ise Müzik Öğretmeni Serhat Akkuş, bağlama ile dinleyenlere şarkı seslendirdi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

IÜ Haber Merkezi

  • Yayımlama Tarihi: 07 Aralık, 2021
  • Görüntülenme Sayısı: 735
Yazdır: