Iğdırlı Hayırsever İş Adamından Yabancı Uyruklu Öğrencilere Burs Desteği

Iğdırlı iş adamlarımızdan İsa Bulut, yurt dışından üniversitemize eğitim almak amacıyla gelen yabancı uyruklu öğrencilere burs desteği sağladı.

Afrika’nın çeşitli ülkelerinden gelerek Iğdır Üniversitesinde eğitim almaya hak kazanan yabancı uyruklu öğrencileri ofisinde ağırlayan ve kendileriyle yakından ilgilenen hayırsever iş adamı Bulut; “Yurt dışından ülkemize gelen öğrencilerimizle bir arada olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Burada bulundukları süre zarfında yanlarında olacağımızı kendilerine ilettik. Eğitime katkı sağlamak hepimizin asli görevleri arasında olmalı. Biliyor ve inanıyoruz ki eğitime yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmaz” şeklinde konuştu.

Yabancı uyruklu öğrenciler ise, Iğdır Üniversitesinde okuyacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek bu süreçte kendilerine destek sağlayan iş adamı İsa Bulut’a teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 27 Eylül, 2018