Iğdır Üniversitesinde "İş Sağlığı ve Güvenliği Doktora Programı" Açıldı

Iğdır Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde "İş Sağlığı ve Güvenliği Doktora Programı” açıldı.

Eğitim kalitesini yükseltmek ve uluslararasılaşmayı sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Iğdır Üniversitesi, bünyesine yeni bir doktora programı daha ekledi. Üniversitenin “İş Sağlığı ve Güvenliği Doktora Programı” açılması yönündeki teklifi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edildi.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversitenin başarısını daha ön sıralara taşımak ve çeşitli akademik birimlere öğretim elemanı yetiştirmek adına çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüleceğini kaydetti.

Yeni doktora programının hayırlara vesile olmasını dileyen Prof. Dr. Alma, ilerleyen süreçte kontenjan ilan edip öğrenci alımına başlanacağını da sözlerine ekledi.

• Yayımlama Tarihi: 28 Ocak, 2022