Akademisyenlerimiz, Nahçıvan Devlet Üniversitesinde Ders Verecek

Üniversitemiz Hayvan Hastanesinde görev yapan akademik personellerimiz, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde ders verecek.

Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası alanda iş birliği ağını genişletmeye ve paydaşlarıyla yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Üniversitemiz Hayvan Hastanesinde görev yapan akademik personellerimiz, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Söz konusu ziyarette, akademisyenlerimizin Nahçıvan Devlet Üniversitesi Veteriner Fakültesinde derslere girmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İki kurum arasında yapılabilecek ortak projelerin de ele alındığı ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 21 Eylül, 2023