Akademisyenlerimiz Liseli Öğrencilere Yol Gösteriyor

Akademisyenlerimiz, Öğrenci Dekanlığı tarafından düzenlenen “Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” söyleşileriyle liseli öğrencilere yol gösteriyor.

Bu kapsamda ilk olarak Kız Anadolu İmam Hatip lisesinde düzenlenen söyleşiye Öğrenci Dekanı Öğr. Gör. Hakan Güngör, Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, İl Jandarma Komutanlığı personelleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz ve Jandarma tanıtım videolarının izlenmesiyle başlayan program, daha sonra Öğr. Gör. Güngör’ün konuşmaları ile devam etti. Güngör konuşmalarında Iğdır Üniversitesi ve kariyer planlama hakkında dinleyicilere bilgiler verdi.

Söyleşinin bir diğer konuşmacısı Prof. Dr. Karavelioğlu ise kültürümüzün temel taşlarına, tarih bilincinin oluşumuna ve aktarımına, sanat ve bilim hayatımızın kökenlerine değindi. Karavelioğlu ayrıca bunların gençlere, öğrencilere ve toplumun geniş kesimlerine aktarımı noktasında önemli paylaşımlar yaptı.

Konuşmaların ardından İl Jandarma Komutanlığı personelleri çeşitli gösteriler gerçekleştirdi.

Günün 2. Programı Şehit Emin Güner İmam Hatip Lisesinde Yapıldı

Lise öğrencileri ile akademisyenleri buluşturan “Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” söyleşileri Şehit Emin Güner İmam Hatip Lisesinde devam etti.

Öğretmenler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programa, Prof. Dr. Mustafa Uçar konuşmacı olarak katıldı.

Uçar programda gerçekleştirdiği sunumda, öğrencilere zamanı etkili kullanma yolları ile ilgili tavsiyeler verdi.

Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

IÜ Haber Merkezi

  • Yayımlama Tarihi: 02 Haziran, 2022
  • Görüntülenme Sayısı: 649
Yazdır: