2. Uluslararası İpek Yolu Kongresi Yarın Üniversitemizde Başlıyor

Üniversitemizin ev sahipliğini yapacağı 2. Uluslararası İpek Yolu Kongresi, 26-27 Eylül tarihleri arasında Karaağaç Kampüsümüzde düzenlenecek.

20 farklı ülkeden gelen bilim insanlarının katılımıyla yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleşecek kongre, kapsamlı bir bilim şenliğine kapı aralayacak.

26 Eylül’de açılış konuşmalarıyla başlayacak olan programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Nahçivan Devlet Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Elbrus İsayev ve İKSAD Entitüsü Başkanı Dr. Mustafa Latif Emek katılacak.

Kongre kapsamında ayrıca Dr. Cavit Polat ile Hatice Mengi tarafından hazırlanan sergiler, sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Iğdır Üniversitesi, IKSAD, Nahcivan Devlet Üniversitesi ve Semerkand Mimarlık Üniversitesi ortaklığında düzenlenecek kongre, 27 Eylül 2023 tarihinde son bulacak.

• Yayımlama Tarihi: 25 Eylül, 2023