IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 3. VE 4. SINIFI TAMAMLAYAN YAZ OKULUNDA FORMASYON DERSİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Not:  Iğdır Üniversitesi2022-2023 Öğretim yılı yaz okulunda bu yıla mahsus olarak 3. Ve 4. Sınıfı tamamlamış öğrencilerden ön kayıt başvuruları alındıktan sonra 2.sınıfı tamamlamış öğrenciler için yaz okulundan ders alıp almayacağı duyurulacaktır.

• Öğretmenlik Uygulaması dersi dışında bütün derslerin yaz okulunda açılması planlanmaktadır (Tablo:1 de ders isim ve kodları verilmiştir).
  • Bir öğrenci yaz okulunda en fazla 16 AKTS’ lik ders alabilir.(En fazla 4 ders=16-14 AKTS)
  • 3. ve 4. Sınıfı tamamlamış olan öğrenciler, Tablo 1 de Ders isimleri ve örnek hesaplama yapılan ücret listesini inceleyip alabilecekleri toplam ders sayısına karar verip ders taleplerini oluşturmaları gereklidir.
  • Aşağıda verilen linkten giriş yaparak yaz okulunda alacağınız en fazla 4(Dört) ders için ön başvuru işlemini 14 Temmuz 2023 Cuma Saat 17:00 ye kadar yapınız (Açılacak Derslerin sayısı için önemlidir).
  • Link: https://forms.gle/kj7G6woWayBBKJMaA
  • YÖK’ten  gelecek izin yazısı sonucuna göre kesin kayıt ve ders listeleri ve öğrenci işleri sisteminden 17 Temmuz Pazartesi günü kayıt işlemleri başlatılacaktır, gerekirse yeni bir duyuru ilan edilecektir.

Detaylı bilgiye aşağıdaki Word dosyasından ulaşabilirsiniz.

Dosyalar